Tiana vrolijk en sociaal

De 2 zusjes, Thalia en Tiana en hun broertje Tiesto, zijn gevonden in de buurt van het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Hoe ze daar komen? Waar ze geweest zijn? Niemand weet het.
We konden ze natuurlijk niet aan hun lot overlaten en dus zijn ze in ons asiel opgenomen. Ze hebben dubbel pech, omdat ze zwart zijn. Ervaring leert dat ze dan gewoon minder kans op adoptie hebben. Neemt niet weg dat we er alles aan gaan doen een fijn huisje voor ze te vinden!
Ze zijn waarschijnlijk ergens in december 2021 geboren en we denken dat ze grote middelmaat honden worden.
Tiana is een leuk vrolijk meisje!  Ze is prachtig, haar vacht is net wat langer dan dat van haar zusje Thalia, en ze heeft wat gekleurde spikkeltjes door haar vacht. Ze heeft een open en sociaal karakter, en vindt aandacht dan ook geweldig!
Ze vindt knuffelen heerlijk en geniet overduidelijk van de aandacht die ze krijgt. Natuurlijk zal ze nog wat meer moeten leren, maar we zien het meteen, deze dame is een slimme meid!

Baasje worden?

Tiana is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tiana dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tiana is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: december 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± grote middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!