Tedy een hele leuke pup

Ik ben dus Tedy, ik ben een pup van 5 maanden en een hele leuke. Ik ben geen ras of zo, maar gewoon een knappe jongen.
Een tijdje terug, wanneer het precies was, weet ik niet meer, ben ik door mijn eerste baasjes vlakbij het asiel van SOS Dogs achtergelaten. Ik had een gebroken pootje en ik denk dat ze daarom van mij af wilden.
De mensen van SOS waren meteen heel lief voor mij en hebben mij naar de dierenarts gebracht. Die heeft mij goed geholpen en nu ben ik weer 100 procent. Ik ben helemaal hersteld en kan weer lekker rennen op alle vier mijn pootjes.
Ik zit hier in het asiel in een buitenverblijf met andere puppies en dat vind ik heel gezellig. Ik ben met iedereen dikke vriendjes.
Ik ben heel speels en vrolijk, ik denk dat je dat wel kunt zien op de foto's. Daar zie je ook Eva, dat is een van de verzorgers hier, en die vind ik dus heel lief. Ze heeft mij opgetild, en dat vind ik prima, dan ben ik even heel dicht bij haar.... mmmm, ik doe even m'n oogjes dicht.
Weet je genoeg van mij? Als je meer wilt weten dan moet je een berichtje sturen naar de mensen van SOS. Doen hè? Ik kan namelijk binnenkort naar Nederland komen, als jij mijn baasje wilt worden.

Baasje worden?

Tedy is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tedy dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tedy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!