Tayko

Tayko is easy going en heerlijk aanhankelijk

Deze knapperd heet Tayko!  Hij heeft een prachtige grote maat van de 60cm. Zijn geboortedatum is geschat op januari 2021. Tayko is  gevonden op straat in Susturogiu, een klein dorpje vlak bij het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Waar hij vandaan komt, en hoe hij op straat is beland, dat weten we niet. Maar veilig was hij daar niet. Hij is toen naar het open asiel in Sisterea. Daar deed hij het zo goed in de groep honden en hij vond zijn verzorgers helemaal geweldig! Hij volgde ze overal en is gek op knuffels!
De informatie die we van de medewerkers in het asiel in Roemenië over Tayko, kregen was dat deze knul SUPER vriendelijk en “easy going” is.

Er werd een fijn baasje voor hem gevonden hier in Nederland. Maar helaas kan zijn huidige baasje door privé omstandigheden zijn verzorging niet aan. We willen echt benadrukken dat dit niet aan Tayko ligt, die nu overigens de naam Gozer draagt. Tayko heeft zich heel makkelijk aangepast. Net of hij nooit anders had gedaan. Hij vind iedereen lief, mensen worden enthousiast begroet, zowel vreemde mensen als mensen die hij al kent. Ook kan hij met elke hond, hij speelt er heel graag mee. Hij loopt ook prima aan de riem, en kan na gewenning loslopen. In huis is hij zindelijk, hij sloopt niet, en kan hij ook prima eventjes alleen thuis zijn. Spelen met een balletje vind hij geweldig, dat kan hij echt lange tijd doen. Ook kan hij prima zich zelf vermaken daarmee. Kinderen is voor deze kanjer geen probleem, daar is hij heel voorzichtig mee. Enige "negatieve" wat we kunnen bedenken is dat hij katten niet zo heel erg leuk vind. Kayko heeft een klein hartje en heeft graag een baasje dat zelfverzekerd is, dan lijkt hij zich meer op zijn gemak te voelen. Wij vinden het echt een topper, en we zijn er zeker van dat hij iemand heel erg gelukkig gaat maken!

Baasje worden?

Tayko is in Nederland bij een gastgezin. Mocht u interesse hebben in Tayko, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tayko is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geboortedatum: januari 2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!