Taimi een vrolijk en sociaal meisje

Dit kleine meisje heeft Taimi. Taimi is ongeveer 1 jaar oud. Haar schofthoogte is ongeveer 30 cm. 

Taimi gevonden op een van onze projecten op straat. Sos Dogs Roemenië werkt samen met verschillende gemeentes. We steriliseren en castreren de honden op straat. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Taimi. 

Dit leuke kleine meisje is zo vrolijk en blij. Ze vindt mensen heel leuk en geniet van aandacht. Ook de andere honden vindt ze erg leuk en speelt graag met ze. Daarnaast is ze ook nog ongelooflijk mooi! Natuurlijk zal Taimi nog wat dingen moeten leren, voor zover we weten heeft ze nog nooit in een huisje gewoond. Dus haar nieuwe baasjes moeten daar wel rekening mee houden. 

Baasje worden?

Taimi is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Taimi dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Taimi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 30 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!