Stitch een klein rustig mannetje

Stitch heeft deze leuke kleine knul. Hij is een reutje van ongeveer 1 jaar oud. Hij valt echt onder de kleine honden, ongeveer 25 cm is zijn schofthoogte. 

Stitch is gevonden op een van onze projecten op straat. Sos Dogs Roemenië werkt samen met verschillende gemeentes. We steriliseren en castreren de honden op straat. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Stitch

Stitch is wat rustiger dan de andere honden. Hij lijkt onder de indruk van alle honden in het asiel. Hij is ook zo een klein mannetje.. Dan is zo een groep honden toch heel indrukwekkend. Hij vond het lopen aan de riem heel spannend, dat kun je ook zien op de foto’s. Stitch is een hele lieve rustige knul. Heel vriendelijk naar de mensen toe al moet hij wel even aan je wennen. We hopen snel een fijn plekje voor hem te kunnen vinden, want eerlijk, zo'n groot asiel is niets voor zo een kleine man.. 

Baasje worden?

Stitch is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Stitch, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Stitch is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!