Springle leuk reutje

Springle is een mooi reutje van ongeveer 1 jaar oud. Hij ziet er leuk uit met zijn zwarte vacht met witte kraag en schimmelpatroontje op zijn poten.
Springle is gevonden op een vuilstortplaats in Moldova Noua, een stad in Roemenië. Hij was er samen met zijn vriendinnetje Fleurtje. Op het korte filmpje zie je hoe ze zijn gevonden.
De arme jongen is daar als oud vuil gedumpt. Maar gelukkig is hij ontdekt en gered. Zijn redders hebben vlakbij een privé asieltje en daar is hij sinds die dag opgevangen.
Zijn vriendinnetje Fleurtje, of was het zijn zusje dat zou ook kunnen, mocht al eerder naar ons toe komen en heeft al een goed thuis gevonden.
Nu is het de beurt aan Springle. Hij is pas aangekomen en nu bij ons in de opvang in Didam.
Het was een lange spannende reis, maar vlak na aankomst speelde hij al lekker in de hondenwei met de andere hondjes. Naar ons toe is hij nog een beetje verlegen maar ook heel lief, hij wil wel, maar durft nog niet goed. Hij heeft even nodig om te wennen aan nieuwe mensen en dat is helemaal niet gek. Als je hem rustig de tijd geeft, zal hij zeker los komen.
We gunnen deze lieverd een prachtig hondenleven bij hele lieve baasjes. Veel liefde en aandacht, een eigen mandje, lekker eten en lange wandelingen en nog veel meer!

Baasje worden?

Springle is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Springle, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Springle is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!