Sofia een vrolijk en sociaal meisje

Dit leuke meisje heet Sofia. Sofia is een teefje van ongeveer 7 kilo en is een kleine middelmaat. Haar geschatte geboortedatum is maart 2020.
Sofia is gevonden op straat, helemaal alleen, zoekend naar eten. Gelukkig werd ze geholpen en kwam ze bij een kleinschalige opvang terecht. 

Sofia is een blij en vrolijk meisje. Ze wil graag spelen met de andere honden en is gek op mensen. Ze heeft een sociaal karakter. Ze loopt ook al goed mee aan de riem en vind het heerlijk om lekker te rennen en te stoeien. Verder weten we natuurlijk niets van haar achtergrond en moeten haar toekomstige baasjes er rekening mee houden dat ze nog wel wat dingen moet leren. Maar deze slimme dame leert snel!

Baasje worden?

Sofia is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Sofia dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Sofia is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: maart 2020
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!