Sheila ruwharig teckeltje

Dit kleintje heet Sheila. Sheila is een prachtig zwart ruwharig teckeltje van ongeveer 9 maanden oud. Een maand geleden is ze door de mensen van SOS Dogs uit het gemeente asiel van de stad gehaald. In het gemeente asiel maakt dit mooie hondje helemaal geen kans op adoptie, het is namelijk niet veel meer dan een dodingstation.😢
Sheila is heel lief, ze is dol op mensen en ze staat blij te kwispelen als je naar haar toekomt. Haar staartje gaat zo heen en weer, het lijkt wel of ze staat te dansen. Als je haar komt bezoeken is ze zo enthousiast, ze heeft dan even de dolle 5 minuutjes. Als ze even later rustig is komt ze een aaitje halen en kijkt je met de allerliefste donkerste ogen aan. Met die onschuldige èn ondeugende kijkers van haar pakt ze je helemaal in.
Sheila staat met haar korte pootjes stevig op de grond, ze is een sociaal en zelfverzekerd meisje. Ze is klein maar voor de duvel niet bang, zo klein als ze is, ze laat “de kaas niet van haar brood” eten. Ze weet wat ze wil en dat is wat elke hond graag wil; lieve baasjes om mee te wandelen, mee te knuffelen en heel veel van te houden.

Meer info

Sheila is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sheila is nog in Roemenië, maar is vanaf zaterdag 21 december in Nederland! Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sheila, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 9 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: teckel mix
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Sheila?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!