Scotty prachtige jonge hond

Deze prachtige jonge hond heet Scotty. Hij is een leuke kruising van ongeveer 1 tot 1,5 jaar oud. Precies weten ze het niet, want hij is gevonden. De vriend van Iulia* vond hem pas ergens op een veld in de omgeving van Campina. Hij was er heel alleen en was maar wat blij dat de vriend van Iulia naar hem toe kwam. Met zijn mooie pluimstaart kwispelde hij erop los. Na deze enthousiaste begroeting mocht hij mee naar naar huis en nu wordt hij opgevangen in het asieltje van Iulia*.
Scotty is een hele vrolijke, lieve en speelse jonge hond. Hij loopt niet gewoon, maar huppelt met altijd een grote glimlach op zijn snoet. En als hij zo in het gras ligt te luieren en genieten en je aankijkt met die lieve blik dan ben je zo verkocht. Het is niet te begrijpen dat iemand deze lieverd heeft weggedaan.
We hopen nou dat iemand ziet hoe leuk hij is en zijn baasje wil worden. Scotty is er klaar voor om op reis naar Nederland te gaan en bij zijn nieuwe familie in te trekken. Ben je nieuwsgierig geworden naar Scotty, neem dan gauw contact met ons op!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Scotty is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Scotty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Scotty is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1-1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!