Sanne is een klein lief zachtaardig meisje

Dit knappe meisje heeft de naam Sanne gekregen. Sanne is ongeveer 2 jaar oud. Ze is echt een klein meisje. Sanne is samen met haar dochter weggehaald bij een vrouw die woont in Santandrei in Roemenië. Ze had 18 honden die heel erg verwaarloosd waren. De gemeente heeft haar gedwongen een aantal van de honden weg te doen en Sos Dogs Roemenië heeft ze allemaal gesteriliseerd/gecastreerd. Sanne en haar dochter Sita zijn daar ook weggehaald en zijn bij ons asiel in Roemenië terechtgekomen. 

Sanne is een lief en zachtaardig meisje met een rustig karakter. Ze is een beetje onzeker, maar vindt mensen wel echt heel leuk. De andere hondjes vindt ze ook lief en ze is een top moeder voor Sita. Dit lieve kleine dametje verdient een fijn thuis, met mensen die geduld hebben en snappen dat ze nog wel wat dingetjes moet leren. 

Baasje worden?

Sanne is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Sanne dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Sanne is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!