Ruby verdient een kans

Ruby is een prachtig hondje, een middelgroot teefje van rond 45cm schofthoogte. Haar geschatte geboortedatum is 01-01-2017.
Hoe slecht kan je het als hond treffen.. Ruby is door ons gered uit het Odai shelter in Roemenië. De omstandigheden zijn daar vreselijk en deze meid heeft geluk gehad dat ze daar weg is.
Inmiddels is ze een poosje in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea, aan de andere kant van het land. En zoals je kunt verwachten bij een hond die uit een vreselijke situatie komt, is ze verlegen. Maar we denken dat de andere honden haar meer verlegen maken. Zodra er eentje in de buurt blaft, rent Ruby er vandoor.
We hopen en denken dat ze op een rustige plek, mee haar zelf zal leren te zijn. Ze zal tijd nodig hebben, geduld, vertrouwen, en vooral mensen die, zeker in het begin, niet te veel van haar willen.
We gunnen haar zo deze kans, om alles wat ze mee heeft gemaakt achter haar te kunnen laten. Ben je dat baasje, met veel liefde, rust, geduld, en tijd, dan horen we het heel graag!

Baasje worden?

Ruby is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Ruby dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ruby is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 01-01-2017
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!