Rosita is lief en zachtaardig

Deze mooie dame heet Rosita. Rosita is een teefje van ongeveer 50 cm schofthoogte. Haar geschatte geboortedatum is augustus 2022.

Rosita is gevonden in het centrum van het Roemeense dorp Cetariu. Daar liep ze in het centrum, schooiend om eten. Het asiel van Sos Dogs Roemenië werd gebeld door de gemeente of we haar konden helpen. Ze is opgenomen in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Ze heeft de nodige prikjes gehad, is gesteriliseerd en nu hopen wij een plekje voor haar te kunnen vinden!

Rosita is een heel lief meisje. Ze heeft een rustig, zachtaardig karakter. Ze is naar mensen toe nog een beetje voorzichtig, maar er zit absoluut geen kwaad in haar. Ze komt graag bij je voor wat aandacht en haar staartje kwispelt dan volop! Het lopen aan de riem vond ze heel erg spannend, daar heeft ze absoluut nog wat training in nodig. Verder weten we natuurlijk niet waar ze vandaan komt. Haar toekomstige baasjes moeten er dus wel rekening mee houden dat er nog wat dingen zijn die ze zal moeten leren. Ze verdient die kans!

Baasje worden?

Rosita is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Rosita dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rosita is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!