Rosie klein schattig hondje

Ik ben Rosie en ik ben een klein hondje van 1 jaar oud en ongeveer 35 cm groot.  Nog niet zo heel lang geleden ben ik op straat gevonden door Zsuzsa. Dat was in Marghita, een stad hier in Roemenië. Toen heeft ze mij naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht en daar ben ik door de dierenarts nagekeken. Ik heb allemaal prikjes gehad en ik ben ook gesteriliseerd. Ik heb nou een echt paspoortje en kan op reis, tenminste als  daar ver weg in Nederland iemand mijn baasje wil worden.
Ik ben dol op mensen en hier in het asiel worden ze een beetje gek van mij, want ik probeer de hele tijd uit het hok te ontsnappen om bij de verzorgers te zijn. Ik vind het gewoon heel gezellig. Maar ze hebben niet altijd tijd voor mij. Er zijn hier zoveel honden die ze moeten verzorgen.
Je snapt dus wel dat ik snel een baasje nodig heb, waar ik al mijn aandacht aan kan geven. Ik ben heel lief en knuffelig en ik wil heel graag veel bij je zijn.

Baasje worden?

Rosie is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rosie, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rosie is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 35 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!