Ronin een lieve vrolijke knul

Deze knappe knul heet Ronin. Ronin is een reutje, zijn geschatte geboortedatum is augustus 2023. Hij zal uitgroeien tot een middelmaat, zo rond de 45-50 cm. Ronin is gevonden samen met zijn broertjes en zusjes in de Roemeense plaats Sanmartin, alleen zonder hun moeder. Niemand weet waar ze precies vandaan kwamen. 

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Sanmartin. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Ronin en zijn broertjes en zusjes.

Ronin is een lieve, vrolijke jonge knul. Naast lief is het natuurlijk ook een plaatje om te zien! Lopen aan de riem is nog spannend zoals te zien op het filmpje, maar dat mag ook voor de eerste keer! Deze lieve knul moet natuurlijk nog wel een hoop leren, wat natuurlijk normaal is als je in het asiel opgroeit. We zoeken dus baasjes voor hem die hem in alle rust de tijd geven om nieuwe dingen te leren. 

 


Ronin is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

https://youtu.be/HBar94e0V1A

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!