Thor verdient een kans

Thor is een hele lieve hond van ongeveer 6 jaar oud. Zijn geboortedatum is 01-04-2016.
Hij is in mei vorig jaar opgehaald in Vaslui, een stadje in het oosten van Roemenië. Thor was gedumpt door zijn zogenaamde baasje omdat hij de schapen niet goed hoedde. Hij was niet agressief genoeg en in een poging hem agressief te maken knipte hij zijn staart af. Daarna zijn oren waarin hij niet slaagde. De laatste 3 pogingen waren hem te steken met een hooivork.
Een van onze vrijwilligers hoorde wat Thor had meegemaakt en wilde hem helpen. Maar Vaslui is heel ver weg, maar gelukkig, alsof het zo moest zijn, kende ze iemand die een hond moest ophalen in de buurt van Vaslui. Dit was zijn kans.
Gelukkig kon hij zijn afschuwelijke leven achter zich laten, maar zijn littekens nam hij mee. Hij ging naar een kleinschalige opvang en daar bleek hij erg onderdanig te zijn en in elkaar gezakt een aai te ondergaan. Naar de andere honden was hij ook onderdanig, een kleine ondeugd was hem de baas en hij liet alles gebeuren.
Maar nu, een tijdje later, is het alsof hij een andere hond is. De kleine ondeugd zet hij nu op zijn plek als het nodig is. Spelen met een botje vindt hij leuk en mensen nee die zijn niet meer eng.
Hij durft weer mensen te vertrouwen en is de mensen dankbaar die hem gered hebben en zijn leven veranderden.
Nu is het een jaar later en is hij klaar voor een volgende stap; een eigen thuis.

Baasje worden?

Thor is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Thor dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Thor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 01-04-2016
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!