Max is gek op knuffels

Deze knappe blonde knul met zijn prachtige lichtblauwe ogen heet Max. Max is een reu van ongeveer 1 jaar oud. Hij is groot, zijn schofthoogte is zo'n 55 cm.
Max komt uit het gemeente asiel van de stad Oradea. Hoe hij daarin gekomen is, is niet bekend. Helaas weten we dus niks over zijn achtergrond.
Wat we wel weten is dat Max een hele vriendelijke hond is, hij heeft een open karakter en komt makkelijk naar mensen toe. Ook met de honden in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea, waar hij nu opgevangen wordt, gaat het super. Verder is hij gek op knuffels en wordt hij helemaal vrolijk van aandacht.
Alleen poseren voor de foto’s lukte niet echt, dus dan maar met zijn verzorger Eva op de foto! Max zoekt een fijn thuis!

Baasje worden?

Max is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Max dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Max is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!