Lucky gered uit een killing shelter

Lucky is een reu van 9 maanden oud en middelgroot tot groot. Hij is een mooie herder kruising en ziet er geweldig uit, met zijn vachtkleuren heeft hij wel wat van een wolf. Door zijn wenkbrauwtjes en tekening om zijn ogen lijkt het alsof hij een brilletje op heeft gehad, haha. Hij heeft een ontzettende lieve blik en uitstraling.
De jonge knul wordt opgevangen en verzorgd in het asieltje van Iulia* in Roemenië. Zij heeft hem een tijdje terug gered uit een Kiling Shelter. Gelukkig, als Iulia er niet geweest was, dan zou deze lieve jonge knul er niet meer zijn.
Lucky heeft een heel lief karakter en hij kan het goed vinden met andere honden. Met zijn vriendjes in het asiel speelt hij graag en veel. Spelen, slapen, eten... hij doet het allemaal met een grote glimlach. Lucky is ook gewend aan katten. Hij houdt eigenlijk van iedereen, honden, katten, mensen. Het liefst heeft hij iedereen bij elkaar; gezellig! One big happy family!
Lucky is een jonge hond en zal uiteraard nog wel het één en ander moeten leren, hij heeft nog niet echt een opvoeding gehad. Hij heeft nog nooit bij mensen in huis gewoond. Het komt vast goed met liefde en geduld. Aan zijn karakter zal het niet liggen, hij is vol goede moed en wil graag leren en zijn nieuwe baasjes heel trots en gelukkig maken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Lucky is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lucky is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Hij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lucky, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 9 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja