Bruno verdient een beetje geluk

Bruno is de naam van deze grote bruine hond van ongeveer 2,5 jaar. Hij is een paar maanden terug gevonden, niet ver van het asiel van SOS Dogs vandaan. We weten niet wat er met hem gebeurd is, maar hij was er slecht aan toe toen ze hem aantroffen. Een groot deel van zijn poot ontbrak, het leek wel aangevreten en het was flink ontstoken. We zullen je de akelige foto’s besparen, maar wat moet de stakker ontzettend veel pijn hebben gehad.
Voor de dierenarts zat er niet veel anders op dan de poot te amputeren. Bruno is inmiddels hersteld en redt zich nu aardig op drie poten. Op het filmpje zie je hoe hij loopt, hij is gewend aan de riem en heeft flink de pas er in.
Bruno wordt opgevangen in het asiel in Sisterea en daar doet hij het goed tussen alle andere honden. Hij is een vriendelijke en rustige hond.
Deze grote pechvogel heeft recht op een beetje geluk, een fijn hondenleven bij mensen thuis. We hopen dat er lieve baasjes zijn die geen probleem hebben met zijn handicap en hem willen adopteren.

Baasje worden?

Bruno is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bruno, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bruno is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!