Rav een vrolijke enthousiaste knul

Deze knappe knul heet Rav. Rav is een reutje, zijn geschatte geboortedatum is augustus 2023. Hij zal uitgroeien tot een middelmaat, zo rond de 45-50 cm. Rav is gevonden samen met zijn broertjes en zusjes in de Roemeense plaats Sanmartin, alleen zonder hun moeder. Niemand weet waar ze precies vandaan kwamen. 

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Sanmartin. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Rav en zijn broertjes en zusjes.

Rav is een lieve, vrolijke jonge knul. Hij is graag bij mensen en geeft je lieve kusjes. Hij is wat rustiger van karakter dan de rest van zijn familie. Het lopen aan de riem is nog wat spannend, maar voor een eerste keer zeker niet slecht! Wat een lieve jonge man. Deze knapperd moet natuurlijk nog wel een hoop leren, wat natuurlijk normaal is als je in het asiel opgroeit. We zoeken dus baasjes voor hem die hem in alle rust de tijd geven om nieuwe dingen te leren. 

 


Rav is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

https://youtu.be/HBar94e0V1A

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!