Rana een vrolijke slime dame

Dit mooie meisje heet Rana. Rana is een teefje, haar geschatte geboortedatum is augustus 2023. Ze zal uitgroeien tot een middelmaat, zo rond de 45-50. Rana is gevonden samen met haar broertjes en zusjes in de Roemeense plaats Sanmartin, alleen zonder hun moeder. Niemand weet waar ze precies vandaan kwamen. 

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Sanmartin. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Rojean en haar broertjes en zusjes.

Rana is een lieve, vrolijke jonge dame. Ze is heel enthousiast en speels. Het lopen aan de riem is nog wat spannend, maar met wat oefening gaat dat ook absoluut goed komen. Het is een heel slim meisje, en heel erg lief! Deze mooie dame moet natuurlijk nog wel een hoop leren, wat natuurlijk normaal is als je in het asiel opgroeit. We zoeken dus baasjes voor Rana die haar in alle rust de tijd geven om nieuwe dingen te leren. 

 


Rana is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

https://youtu.be/HBar94e0V1A

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!