Ralphy het leukste hondje van de straat!

Ik ben Ralphy, ik ben een hondje uit Roemenië en ik ben zo ongeveer 1 jaar. Ik weet niet of je het kunt zien, ik denk het wel, ik ben een bijzonder mengelmoesje. Ik heb leuke vlekjes en grappige voorpootjes. Ik ben niet te klein en niet te groot, gewoon een mooie middelmaat.
Ik ben een heel leuk straathondje. Ik ben niet zo geboren, maar eentje geworden. Dit is wat ik nog weet : ze hebben mij de deur uitgezet en toen was ik dus helemaal alleen op straat. Ik ben maar gaan lopen en lopen totdat ik ver weg was. Ik was verdwaald en er was niemand naar mij op zoek.
Op een dag kwam ik gelukkig hele lieve mensen tegen en die hebben mij naar het asieltje van Iulia* gebracht. Daar woon ik nu en het is hier best goed. Heel wat beter dan zwerven op straat. Ik mag helemaal niet klagen want ze zorgen goed voor mij en ik krijg elke dag lekker eten.
Ik ben beste vriendjes met de andere hondjes in het asiel en we spelen heel veel samen. Ik vind mijn soortgenootjes leuk en ben ook dol op mensen. Ik stap om mijn x-pootjes vrolijk op iedereen af en ze vinden mij altijd grappig en lief.
Ze willen me heus niet kwijt hoor, maar ze vinden dat ik beter verdien, een mooier leven dan in het asiel. Ze hopen dat ze een nieuw huisje voor mij kunnen vinden en ze zoeken overal, zelfs helemaal in Nederland! Sjonge, dat is ver weg, maar daar wil ik graag naar toe als daar lieve baasjes voor mij zijn.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Ralphy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ralphy is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ralphy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!