Ragnar een lieve zachtaardige knul

Deze knappe knul heet Ragnar. Ragnar is een reutje, zijn geschatte geboortedatum is augustus 2023. Hij zal uitgroeien tot een middelmaat, zo rond de 55 cm. Ragnar is gevonden samen met zijn broertjes en zusjes in de Roemeense plaats Sanmartin, alleen zonder hun moeder. Niemand weet waar ze precies vandaan kwamen. 

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Sanmartin. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Ragnar en zijn broertjes en zusjes.

Ragnar is een lieve, vrolijke jonge knul. Hij is heel zachtaardig vrolijk en speels.  Hij kan heel goed met de andere honden overweg en vind het heerlijk om met hun te spelen. Lekker stoeien of samen met de speeltjes spelen geniet hij volop van. Hij is ook gek op water en springt met 4 poten tegelijk in onze hondenvijver. Deze lieve knul moet natuurlijk nog wel wat leren, wat natuurlijk normaal is als je in het asiel opgroeit. We zoeken dus baasjes voor hem die hem in alle rust de tijd geven om nieuwe dingen te leren. 

Baasje worden?

Ragnar is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ragnar, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ragnar is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

https://youtu.be/HBar94e0V1A

  • Geschatte geboortedatum: augustus 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!