Vlad van de V-puppies

Pssst... ik ben Vlad en ik ben een puppie want ik ben vier-en-een-half maandjes. Ik ben nou heel blij, maar een hele poos geleden, toen ik nog een piepklein babietje was ik niet zo vrolijk. Toen hebben ze mij zomaar gedumpt. Ik was niet gewenst en ze wilden van mij af. Samen met mijn broertje en zusjes hebben zij mij in het geniep heel vroeg in de ochtend voor de deur van het huis van Eva achtergelaten. Gelukkig vond Eva ons snel, ik denk dat ze ons hoorde piepen, en ze ging meteen voor ons zorgen.
Eva is heel lief en ze werkt in het asiel van SOS Dogs, dus zij heeft ons meegenomen daarnaartoe.
In het asiel kregen wij allemaal een naam, en omdat wij broer en zusjes zijn, beginnen onze namen met dezelfde letter, dan weten ze dat we bij elkaar horen. Ik heb ook al een paspoortje en daar staat mijn naam ook in.
Nou mocht ik pas met de bus mee naar Nederland en nou ben ik in de opvang van SOS Dogs in Didam.
Wat ik daar doe de hele dag? Nou, spelen natuurlijk! maar ook lummelen en dutjes.
Maar misschien blijf ik hier niet zo lang meer, want ik heb met mijn eigen oortjes gehoord dat ze op zoek zijn naar lieve baasjes voor mij. Ik ben wel benieuwd waar en bij wie ik dan mag gaan wonen. Ik ben heel lief en speels en ik denk dat het heel gezellig wordt samen. Maar als je mijn baasje wilt worden, moet je niet vergeten dat ik nog een hoop moet leren.

Baasje worden?

Vlad is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Vlad, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Vlad is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!