Toni droomt van lieve baasjes

Deze heerlijke vrolijke knul heet Toni. Toni zijn geschatte geboortedatum is juli 2021. Hij is rond de 45 cm schofthoogte.
Hij is als jonge pup in het asiel van Sos Dogs Roemenië terecht gekomen en wacht nu al ruim 2 jaar op een fijn thuis. Hij is 2 jaar geleden met zijn zusje Tasha gevonden in het dorpje Sisterea, vlak bij het asiel.

Waarom Toni al zo lang wacht?! Wij hebben geen idee. Het is een prachtig middelmaatje, enorm sociaal en vrolijk. Zowel naar de mensen als naar de andere honden toe. Hij is heel vrij, enthousiast en zachtaardig van karakter. Wel moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat hij natuurlijk wel nog wat dingen moet leren. Maar het is een hele slimme knul, dus we hebber er geen twijfel over dat dit goed gaat komen! Wie laat er eindelijk zijn dromen uitkomen?

Baasje worden?

Toni is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Toni dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Toni is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: juli 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!