Tisha prachtig kleintje

Drie-en-een-halve kilo schattigheid, dat is Tisha. Ze is een prachtig hondje, een leuk mengelmoesje van ongeveer 6 maanden oud. Haar geboortedatum is geschat op 20-06-2021. Tisha is een kleine pup en zal ook als ze later groot is een klein hondje blijven.
In augustus 2021, is ze samen met Chiquita gevonden in de stad Drobeta Turnu Severin in Roemenië. Ze lagen samen alsof ze oud vuil waren bij een container, gedumpt door harteloze mensen.
Gelukkig zijn ze op tijd ontdekt door dierenvrienden en werden ze meegenomen naar een kleinschalige opvang.
Tisha is een handjevol blijheid en energie. Ze hupst graag wat rond en is de vrolijkheid zelve. Ze dartelt met het grootste plezier tussen de andere honden, groot en klein, door.
Lieve Tisha verdient verdient lieve baasjes waar ze voor altijd mag blijven en lekker verwend wordt. Ze kan niet wachten om haar eigen familie te ontmoeten!

Baasje worden?

Tisha is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Tisha, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tisha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!