Tisa black beauty

Ik ben Tisa en ik ben een mooi meisje en nog een pup, ik ben 5 maanden ongeveer. Ze vinden dat ik wel iets weg heb van een retriever, maar ze weten niet wat voor merk ik ben hè. In ieder geval ben ik een black beauty!
Samen met mijn zusje Tanya en broertje Tigu zat ik in het asiel in Beius. Dat is een stad in Roemenië. En van het asiel in Beius zijn we naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gegaan. Daar zaten we in een buitenverblijf samen met de “tijgertjes”, de T-puppy’s. We mochten pas mee op reis en nu zijn we allemaal in de opvang van SOS Dogs in Didam.
Ik moest wel even wennen hoor na zo’n lange reis. Alles is weer anders en ik ben zo'n tiepje dat altijd eerst even de kat uit de boom kijkt, ik ben niet zo’n durfal. Ik ben geen druktemaker, maar gewoon een heel lief hondje.
Ik zit hier braaf te wachten en ik hoop dat iemand ziet hoe leuk ik ben en mijn baasje wil worden. Ik moet nog wel vanalles leren, ik heb nog nooit in huis gewoond, maar ik ben jong en slim, en als jij lief voor mij bent, dan komt het zeker goed.

Baasje worden?

Tisa is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tisa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tisa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!