Tedy van de T-puppies

Ik ben Tedy en ik ben een leuke puppenjongen van 4 maanden oud. Ik en mijn zusjes hebben allemaal een naam met de letter "T" gekregen, dat is omdat we familie zijn en nou noemen ze ons de T-puppies.
Toen we nog een stuk kleiner waren zijn we samen gered. Een koerier zag ons viertjes liggen in de berm ergens langs de kant van de weg. Hij heeft ons toen naar het asiel van SOS Dogs gebracht. Maar voor één van ons was het jammergenoeg te laat.. Ja we hebben pech dat we in Roemenië geboren zijn, het leven voor hondjes is heel hard hier.
Gelukkig gaat het nou goed met mij en met mijn zusje Tilda en Tina. De mensen van SOS Dogs hebben goed voor ons gezorgd en we zijn flink gegroeid, wij zijn hele mooie puppies geworden.
We spelen heel veel met elkaar, en kunnen lekker stoeien en gek doen. En als we moe zijn, doen we onze oogjes toe en gaan we lekker tegen elkaar aan liggen.
Ik heb nog een heel leven voor me en wil nog heel veel gaan ontdekken. Dat wil ik samen met mijn nieuwe baasjes gaan doen. Ik mag al snel op reis naar Nederland en ik hoop dat ik dan bij lieve mensen mag gaan wonen.

Baasje worden?

Tedy is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tedy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tedy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!