Rudi prachtig pupje

Deze knappe jongeman heet Rudi. Rudi is een reutje van ongeveer 4 maanden oud. Hij zal uitgroeien tot een kleine middelmaat hond. Hoe groot precies is heel moeilijk te zeggen, maar het wordt zeker geen grote hond. Rudi zit in opvang bij Lilla, samen met zijn zusje Daisy en vriendinnetje Lara.
Rudi is in het bos gevonden. Hij liep daar helemaal alleen. Waar hij vandaan komt en wat zijn achtergrond is, we zullen er nooit achter komen. Lilla heeft hem mee naar huis genomen, en daar mag hij blijven totdat hij een huisje vindt.
Hij is klaar om te reizen, en heeft al zijn prikjes gehad. Hij is een heerlijk vrolijk knulletje, sociaal, en kan goed met de andere hondjes. Een heerlijk mannetje, die een goed huisje zoekt!

Baasje worden?

Rudi is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rudi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rudi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!