Fritz van de F-puppies

Ja, kijk maar eens goed, ik ben wit met zwart en een pietsie lichtbruin. Wat ben ik een knappe jongen hè en ik ben ook nog eens héél lief. Ik ben 4 maanden en een beetje, en dus een pup, een echte! Maar ik ben geen rashondje, ik ben een bastaardje, een wat-is-dat-er-voor-ééntje? Daarom weten ze ook niet hoe groot ik wordt, misschien middelgroot of toch groot?
Mijn naam is Fritz en ik hoor bij de F-puppies. Dat zit zo; wij zijn met z’n achten samen gevonden. We zijn familie en hebben daarom allemaal een naam met dezelfde letter gekregen, de “F”.
Toen wij nog piepjong waren hebben ze ons in Beius, een stad in Roemenië gevonden en naar het asiel gebracht. We waren nog heel klein en twee van ons waren te zwak en die hebben het niet gered. Eén broertje moest geopereerd worden en is nog aan het herstellen en is nog niet klaar voor adoptie.
Maar met mij gaat het goed hoor, alles zit er op en eraan en ik heb al mijn prikjes en zo gehad. Ik ben héél vrolijk en speels en ik ben heel nieuwsgierig. Kijk maar op het filmpje, dan kun je mij even zien.
We zijn pas met z’n vijven naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea verhuisd. We hoeven hier maar even te blijven en kunnen hier binnenkort op de bus naar Nederland stappen.
Ik zoek lieve mensen die mijn baasjes willen worden en mij gaan opvoeden, dat is wel nodig want ik moet nog alles leren.

Baasje worden?

Fritz is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Fritz, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Fritz is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!