Dusan het blonde broertje

Ik heet Dusan en ik ben een reutje van 4,5 maand oud. Samen met mijn donkere broertje Darko hebben ze mij gevonden.  Wij waren gedumpt, uit de auto gezet, langs de hoofdweg tussen de stadjes Marghita en Sisterea.  Hier in Roemenië zijn wij puppies wegwerpdingen, het schijnt hier heel normaal te zijn om zo je hondje achter te laten.
Het was heel gevaarlijk, langs zo’n drukke weg, en wij twee hebben heel veel geluk gehad dat lieve mensen ons gezien hebben.  Ze stopten om ons gauw op te pakken en mee te nemen en ze hebben ons naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht.
Hier zit ik samen met mijn broertje buiten in een kennel. We hebben een hondenhokje om in te slapen en ik kruip dan tegen mijn broertje aan, dat is lekker warm en knus.  We spelen heel veel samen en die broer van mij die kan toch gek doen, haha.  Ik doe dat niet hoor, ik ben héél lief en helemaal niet ondeugend.
Wil je nog meer weten? Ik ben dus nog een pup en daarom weet ik nog niet alles. Ik zoek dus een baasje die dat snapt en mij veel wil leren en ook met mij speelt en knuffelt, natuurlijk!

Baasje worden?

Dusan nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Dusan, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Dusan is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maand
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!