Danka van de D-puppy's

Hoihoi! Ik ben Danka, een klein meisje, en ik ben er eentje van de D-puppy’s. Wij zijn met z’n zessen en wij zijn allemaal kindjes van Delia. We hebben net als mams een naam met de letter D gekregen, zo weten ze dat we bij elkaar horen. Maar je kunt het ook wel zien, we lijken allemaal heel veel op elkaar.
We zijn nu bijna 4 maanden, maar toen we nog veel jonger waren zijn we vlakbij het asiel van SOS Dogs gedumpt. De mensen van SOS zagen het gebeuren en hebben de man te pakken gekregen. Ze hebben de dierenpolitie gebeld en toen moest hij een dikke boete betalen. Nèt goed, al had hij eigenlijk wel een strengere straf verdiend.
Wij werden meegenomen naar het asiel van SOS, de laatste foto is op die dag gemaakt, je ziet ons bijna niet, wij zijn die kleine hoopjes die bij mama in de mand liggen.
Mama en de mensen van SOS hebben goed voor ons gezorgd. We zijn gegroeid, maar niet zo heel veel, want we worden niet zo heel groot. Ze denken dat we middelmaat hondjes worden, zoals mam dus.
Tja, wat kan ik nog meer vertellen? Ik ben dus een pup, vier pootjes, een staartje, alles er op en eraan. Ik ben lief en speels en nieuwsgierig, soms steek in míjn neusje in de lucht en ga ik op onderzoek uit. Zoals een echte pup ben ik ook wel eens een beetje ondeugend.
Ik moet natuurlijk nog heel veel leren, want ik heb nog nooit in huis gewoond. Ik zoek dus baasjes die het leuk vinden mij op te voeden en uit te leggen wat ik wel en niet mag.

Baasje worden?

Danka is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Danka dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Danka is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!