Damo van de D-puppy's

Hoihoi! Ik ben Damo, een kleine jongen, en ik ben er eentje van de D-puppy’s. Wij zijn met z’n zessen en wij zijn allemaal kindjes van Delia. We hebben net als mams een naam met de letter D gekregen, zo weten ze dat we bij elkaar horen. Maar je kunt het ook wel zien, we lijken allemaal heel veel op elkaar.
We zijn nu bijna 4 maanden, maar toen we nog veel jonger waren zijn we vlakbij het asiel van SOS Dogs gedumpt. De mensen van SOS zagen het gebeuren en hebben de man te pakken gekregen. Ze hebben de dierenpolitie gebeld en toen moest hij een dikke boete betalen. Nèt goed, al had hij eigenlijk wel een strengere straf verdiend.
Wij werden meegenomen naar het asiel van SOS, de laatste foto is op die dag gemaakt, je ziet ons bijna niet, wij zijn die kleine hoopjes die bij mama in de mand liggen.
Mama en de mensen van SOS hebben goed voor ons gezorgd. We zijn gegroeid, maar niet zo heel veel, want we worden niet zo heel groot. Ze denken dat we middelmaat hondjes worden, zoals mam dus.
Tja, wat kan ik nog meer vertellen? Ik ben dus een pup, vier pootjes, een staartje, alles er op en eraan. Ik ben lief en speels en nieuwsgierig, soms steek in míjn neusje in de lucht en ga ik op onderzoek uit. Zoals een echte pup ben ik ook wel eens een beetje ondeugend.
Ik moet natuurlijk nog heel veel leren, want ik heb nog nooit in huis gewoond. Ik zoek dus baasjes die het leuk vinden mij op te voeden en uit te leggen wat ik wel en niet mag.

 


Damo is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!