Chloe van de C-pups

Mijn naam is Chloe en ik ben er eentje van de C-pups. Dat zit zo: de hele familie heeft een naam met de letter "C" gekregen, zodat de mensen weten dat we bij elkaar horen. Ik ben dus een puppy en ik ben heel lief. Ik ben nou vijf maandjes en ik denk dat ik een grote hond word. Ik weet het niet zeker omdat ik geen rashond ben, maar een mixje van vanalles. Mijn mama was een kruising en mijn papa vast ook. Ik zie er daardoor ook weer anders uit dan mijn broertjes en zusjes.

Ik ben geboren in Roemenië, in het toeristische stadje Baile Felix. Mijn mama leefde op straat en ik kwam ter wereld ergens in de bosjes vlakbij een hotel. En ik was niet alleen…. ik was samen met mijn broertjes en zusjes. Mama zorgde goed voor ons allemaal, maar opeens was ze er niet meer. Ik was pas 3 weekjes oud en ik kon nog helemaal niet voor mezelf zorgen. Ik denk dat ze onder een auto is gekomen, ze zou ons heus nooit zomaar alleen laten. We waren heel verdrietig.

Maar we zijn toen gelukkig ontdekt door mensen en die belden gauw naar SOS Dogs. De lieve meneer van SOS Dogs vond toen een gastgezin voor ons, waar we tijdelijk mochten wonen. We waren nog veel te klein om naar het asiel te gaan hè. Ze hebben goed voor ons gezorgd en toen we ouder en groter waren gingen we naar het asiel van SOS Dogs. Daar zaten we samen in een groot buitenverblijf. Op het filmpje zie je hoe het daar is. Er zijn punthuisjes met rode daken, dat zijn hondenhokjes. En er is genoeg ruimte zodat we lekker kunnen rennen en spelen. Als er mensen komen, dan zijn we helemaal blij, dan willen we allemaal wel geknuffeld worden, en als we niet bij de handen kunnen voor die lekkere aaitjes, dan gaan we op onze achterste pootjes staan of springen omhoog voor een beetje aandacht.

Ik mocht pas mee met de grote bus naar Nederland en ik ben nou in de opvang in Didam. Ik kan hier lekker in de hondenwei spelen met de andere hondjes. Mensen vind ik ook leuk, want daar kan je lekker mee knuffelen. Ik ben gewoon dol op mensen en ik wil heel graag baasjes voor mezelf waar ik lekker bij kan zijn en waar ik gezellige dingen mee kan doen. Ik hoop dat ik geluk heb en er een baasje voor mij is.


Chloe is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!