Bounty kleine puppy

Ik heet Bounty en ik ben chocoladebruin. Ik heb witte teentjes en op mijn koppie heb ik een wit streepje. Op mijn buikje heb ik witte haartjes, maar dat zie je bijna niet. Alleen als ik op mijn ruggetje ga liggen om op mijn buikje gekriebeld te worden.
Ik ben nou zo’n 3 maanden en ik ben een kleine ukkepuk. Natuurlijk groei ik nog, maar ik word niet echt groot.  Ze weten het niet precies, omdat ik een mixje ben, maar ze denken dat ik een klein hondje blijf.
Ik ben samen met mijn broertje Mars en zusje Snickers, een tijdje geleden gevonden in een dorpje in Roemenië. Ik snap niet dat ze ons zomaar gedumpt hebben, we zijn echt alledrie hartstikke lief.
Maar gelukkig zijn we nu in het asieltje van Iulia*. Ze zorgen hier goed voor ons en maken ons helemaal tiptop in orde, zodat we over een maandje, als we 4 maandjes zijn, op reis kunnen als iemand ons wil adopteren.
Ik zal, net als net als elke andere pup, nog veel moeten leren, want ik weet nog niet alles. Maar ik vind dat ik wel baasjes verdien waar ik voor altijd bij mag blijven en die heel lief voor mij zijn.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Bounty is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!