Tina eentje van de T-puppy’s

Ik ben Tina en ik ben een hele mooie pup uit Roemenië. Ik ben er eentje van de T-puppy’s, en wij zijn met een heleboel, zes stuks! Ik heb nog 4 broertjes en 1 zusje. Omdat we bij elkaar horen hebben we allemaal en naam met dezelfde letter gekregen. De letter “T” van Tijger want sommige van ons hebben een tijgerprintje, haha. Wij zijn allemaal een beetje anders, maar als je goed kijkt kun je wel zien dat we familie zijn.
Onze mama heeft ons helemaal in haar eentje op de wereld gezet. Dat was ergens buiten in de velden waar niemand ons kon zien. Mams heeft goed voor ons gezorgd en op een dag zijn we met zijn allen ontdekt. Ze hebben ons toen naar het asiel in Beius gebracht. Mama ook.
Mama hebben ze gesteriliseerd en niet veel later weer teruggebracht naar de plek waar we gevonden zijn. Voor mama was het het beste om terug te zijn waar ze altijd geleefd heeft. Ze was niet aan mensen gewend hè, niet zoals wij. Wij vinden mensen leuk en lief.
Wij zijn heel vrolijk en speels. We hebben het gezellig met z’n allen en kunnen lekker veel met elkaar stoeien en zo.
We blijven natuurlijk niet altijd samen, dat weet ik ook wel. Een hond hoort een baasje te hebben en dat wil ik natuurlijk ook. Dus ik hoop dat je kunt zien hoe leuk ik ben.
Ik ben al 5 maanden en jij wilt vast al weten hoe groot ik ga worden. Maar ik weet het niet hoor, ik ga nog wel groeien maar hoeveel? Ik ben gewoon een grote verrassing! ?

Baasje worden?

Tina is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tina, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!