Wilma gered uit het dodingstation

Neem nou mij: jong, mooi, lief, speels en heel grappig. Je zult mij niet geloven maar ik zat toen ik nog kleiner was in een heel slecht asiel. Het gemeente asiel dat ze hier ook wel een dodingstation noemen. Ik een kleine schattige pup, hoe kan dat nou? Gelukkig was er toch iemand die het met mij te doen had en mij uit deze ellendige plek heeft gehaald. En nu ben ik bij Antonia in een klein asiel bij de fabriek waar zij werkt. Dat is in Campina en dat is weer vlakbij de grote stad Boekarest.
Toen ze mij uit het dodingstation redde was ik in hele slechte conditie. Er was heel lang niet goed voor mij gezorgd. En kijk mij nou: ik ben goed aangesterkt en mooi op gewicht en heel knap geworden, al zeg ik het zelf. Ik heb nu een naam: Wilma en ben 6 maanden. Ik heb al mijn prikjes gehad en ben helemaal goedgekeurd en heb mijn koffertje gepakt en ben pas mee op reis gegaan. Ik ben nu in Nederland en je kunt mij dus komen bewonderen. Ik hoop maar dat iemand komt kijken want in het echt ben ik nog veel leuker dan op de foto's.

Meer info

Wilma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Wilma is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Wilma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Wilma?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!