Vincent mooie blonde jonge hond

Ik ben Vincent, een mooie jongen van 8 maanden oud. Ik lijk helemaal niet op een zwerver, maar dat was ik wel. Ze hebben mij op straat gevonden hier ergens in de omgeving van Campina, dat is in het westen van Roemenië.
De meeste mensen keken niet naar mij op of om, en lieten mij gewoon aan mijn lot over, hier op straat. Maar gelukkig, op een dag, zagen Iulia* en haar vrienden mij, en namen me mee naar haar asieltje. De vrijwilligers hier zijn heel lief voor mij en ze zeggen dat ik een mooie, speelse en lieve hond ben.
Ik heb het hier best goed, het is gezellig met de andere honden en ik heb elke dag te eten. Ik ben nagekeken door een dierenarts, gecastreerd en heb alle prikjes gekregen die een hond hebben moet.
Dus als er iemand daar aan de andere kant van de wereld zou zijn die mijn baasje wil worden, dan ben ik helemaal klaar om te reizen. Ik hoop maar dat iemand verliefd wordt op mijn mooie blonde koppie.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Vincent is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Vincent, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Vincent is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!