Toby een stoere knul

Deze mooie knul heet Toby. Toby is een grote reu, rond de 60 cm schofthoogte. Zijn geschatte geboortedatum is  02-07-2021.Hij is, toen hij nog heel klein was, met zijn zusje Tina, gedumpt vlakbij het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Toen hij ongeveer een half jaar oud was, is hij met zijn zusje naar Nederland gekomen. Beide zijn geadopteerd. Toby is helaas bij ons teruggekomen. Toby heeft een sterk karakter, en zijn baasjes konden hem helaas niet de begeleiding bieden die hij nodig heeft. 

Toby is terug bij ons, en we zijn opnieuw op zoek naar een fijn huisje voor hem. Toby is een enthousiaste, energieke en leergierige hond. Toby is in huis gewend, kan ook prima even alleen zijn. Hij kan heel goed met andere honden. Is gek op water, speelt heel graag met een bal, en komt hem ook netjes terug brengen. Bij ons vind hij eigenlijk iedereen lief, en begroet je met veel enthousiasme. Hij kan daarin nog wel wat begrenzing gebruiken, omdat hij soms net iets te enthousiast is. Een huiselijke situatie wil hij verdedigen, en vind hij vreemde mensen minder leuk. Buiten gaat het overigens goed. Daar zal hij dus echt nog training in nodig hebben. We zoeken daarom een huisje voor hem, waarin het niet te druk is, en waar ook de ruimte voor hem is om zich terug te trekken als het hem teveel wordt. 

Toby is het beste op zijn plek in een huisje zonder kleine kinderen (door zijn grote en soms toch iets lompe gedrag 😉 ) en bij baasje die ervaren hondenbezitters zijn. We hopen voor deze vrolijke knul snel een fijne plek te vinden. 

 

Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.


Toby is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geboortedatum: 02-07-2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!