Toby een stoere pup

Ik ben Toby en ik ben een pup. Ik heb verschillende kleuren grijs en bruin in mijn vachtje en een mooie donkere snoet. Ik word een grote hond, een stoere jongen. Ik ben nou zo'n 5 maanden oud en toen ik nog heel jong was en heel klein ben ik samen met mijn zusje Tina gedumpt vlakbij het asiel van SOS Dogs.
De mensen van SOS hebben ons gelukkig gevonden en zorgen sinds die tijd voor ons. Ik ben dol op brokjes en ik ben al flink gegroeid.
Ik zit samen mijn zusje en nog andere puppies in een buitenverblijf. Ik heb het best goed hoor, ik vind het wel leuk met de andere hondjes en ik hou van spelen en stoeien.
Maar ik denk dat ik toch liever bij mensen in huis zou willen wonen, ik heb gehoord dat dat heel fijn is. Ik moet dan wel tijd krijgen om te wennen, want het is helemaal nieuw voor mij.
Maar ik kan het natuurlijk leren, ik ben niet dom en als mijn baasje lief voor mij is, dan komt vast alles goed.

Baasje worden?

Toby is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Toby dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Toby is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!