Sidi lief snoetje

Ik ben Sidi en ik ben een meisje van 4 maanden oud. Jij wilt vast weten wat voor ras ik ben, maar dat weet ik niet, ik ben een merkloos exemplaartje. Ik word denk ik wel groot, misschien 50 of misschien wel 60 centimeters!
Samen met mijn broertjes Sjors en Sjef ben ik nu in het asiel van SOS Dogs. Daar wonen wij al een tijdje. Sinds ze ons in het Sisterea, dat is een dorpje in Roemenië, ergens langs de weg gevonden hebben. Ik weet niet meer hoe we daar terecht zijn gekomen. De mensen van SOS keken er niet van op, want het schijnt hier heel veel voor te komen dat lieve kleine pupjes op straat of langs de weg gedumpt worden.
In het asiel zitten we samen in een buitenverblijf. Er wordt goed voor ons gezorgd en we krijgen lekkere puppybrokjes.
We huppelen en rennen achter elkaar aan en stoeien, we hebben het wel naar onze zin. Kijk maar op het filmpje dan zie je ons. Wij zijn vrolijk en kwispelen en rennen heen en weer. Je ziet ons ook eventjes bij Eva zitten. Zij zorgt voor ons en is heel lief en ik vind het heel fijn om bij haar te zijn. Maar Eva heeft niet altijd tijd voor ons. Daarom denk ik dat het heerlijk zal zijn om een eigen baasje te hebben.
Ik heb geluk dat ik binnenkort op reis mag naar Nederland. Ze zijn daar al druk op zoek naar een goed baasje voor mij. Nou hoop ik maar dat iemand mijn snoetje leuk vindt en mij alles wil leren en mij wil adopteren dus.

Meer info

Sidi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sidi is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sidi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!