Shelly grappig hondje

Ik ben Shelly, ik ben wit met zwart en heb wilde haartjes en ben een grappig hondje. Ik ben een leuke combi van rassen, en van welke weten ze niet. Ik ook niet hoor, daar heb ik geen verstand van. Ik ben gewoon een mix van mijn mams en mijn paps.
Ik ben een hondenmeisje van ongeveer 4 maandjes oud en ik denk dat ik een grote hond wordt. Mijn vorige baasjes vonden mij niet leuk meer, misschien was het wel omdat ik al wat groter begon te worden en niet meer zo’n hele kleine schattige puppy was. Ze wilden niet meer voor mij zorgen en toen hebben ze mij in de velden vlakbij het asiel van SOS Dogs achtergelaten, helemaal in mijn uppie.
Ik was in de war en toen de mensen van het asiel mij wilden helpen, vertrouwde ik de boel niet. Ik liet me niet zomaar vangen! Pas na twee dagen is het ze gelukt om mij te pakken te krijgen.
Ze dachten dat ze wel hun handen vol aan mij zouden hebben, dat ik moeilijk en bang zou zijn, maar ze vinden me nou een “super girl”.
Ooooo ik bloos ervan, wat een compliment hè. Er is vast wel iemand die graag een super hondje wil en dat komt dan mooi uit, want ik mag binnenkort op reis naar jullie!

Baasje worden?

Shelly is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Shelly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Shelly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!