Sam gevonden onder de brug

Pup Sam heeft een slechte start van zijn leven gehad. Hij is op het nippertje van de dood gered. Een tijdje terug is hij onder een brug gevonden. Hij was helemaal alleen. Hij was er heel slecht aan toe, heel erg mager en bijna dood.
Gelukkig is hij gevonden door lieve mensen en daarna goed verzorgd. Hij knapte met de dag op. Als je hem nu ziet zie je er niks meer van en gelukkig merk je aan zijn gedrag niets van deze trieste ervaring.
Hij is nu ongeveer 5 maanden oud en prachtig! Hij wordt opgevangen in een kleinschalig asieltje bij een fabriek in het stadje Campina, vlakbij Boekarest. Hij zit daar in een verblijf met andere pups, waar hij lekker mee kan spelen. De andere pups zijn een stuk kleiner en gebruiken hem als een klimtoestel haha..  Hij vind het allemaal best. Hij is een goedzak en heel lief. Hij is een sociale pup, die leuk met andere honden speelt en ook graag bij mensen is.
Sam, met zijn verleden om heel verdrietig van te worden, verdient alle liefde en geluk van de wereld! Wij hopen op een hele mooie toekomst voor hem.

Meer info

Sam is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Sam is nog in het asiel in Roemenië. Maar hij kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sam, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Sam?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!