Rodrigo vrolijk en speels

Rodrigo, reu, geboren in januari van dit jaar in Roemenië. Geboren bij een fabriek waar hij zijn leven niet zeker was. Hij en zijn broers en zusje zagen er vreselijk uit, maar gelukkig zijn ze gevonden en worden ze door een lief opvanggezin opgevangen. Ze zien er inmiddels prachtig uit! Ze mogen bij hun in de veilige tuin opgroeien, en hebben ze enorm veel plezier. We zoeken uiteraard een forever home voor hem, ook zodat het opvangplekje weer vrijkomt, en er meer honden het geluk mogen hebben van een veilige opvang, net zoals hij heeft gehad. Rodrigo is inmiddels 55 cm schofthoogte.
Rodrigo is een heerlijke vrolijke knul. Hij is dol op stoeien met de rest, maar ook erg gericht op mensen. Bij nieuwe mensen kijkt hij even de kat uit de boom, en moet hij wennen, maar zodra hij je kent, is hij je grootste vriend. Katten en kinderen zijn geen probleem bij deze kanjer. Hij heeft een kalm karakter, en is erg loyaal. Op dit moment krijgt hij hypoallergeen voer, omdat hij niet op elk voer goed reageert, en dit gaat goed! We hopen voor deze knul snel zijn eigen huisje te vinden!

Baasje worden?

Rodrigo is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rodrigo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rodrigo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± januari 2022
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!