Robbie lief vrolijk smoeltje

Robbie is een leuk reutje van zo'n 8 maanden oud. Hij lijkt best veel op een herder maar hij is een kruising. Hij is wel uitstekend gelukt! Hij is de donkere van de drie broers en ook hij heeft zo'n lief en vrolijk smoeltje, is vast een familietrekje. Achter zijn mooie glimlach gaat een lieve en enthousiaste pup schuil die het beste maakt van zijn leven in het asiel.
Hij is samen met zijn broertjes Rickie en Rex op straat in het dorp Sisterea achtergelaten. Nu worden ze opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze zitten bij elkaar in een verblijf en dat is best gezellig; lekker tegen elkaar aan liggen en samen lummelen als ze daar zin in hebben. Ze hebben daar ook de ruimte in hun buitenverblijf om te spelen. Ze kunnen met elkaar dollen en stoeien of achter elkaar aan rennen. Robbie is enthousiast en speelse pup en kan het goed met andere hondjes vinden. Maar hij is ook dol op mensen. Hij is heel lief en aanhankelijk. Hij is zo blij als hij mensen ziet, hij doet dan zo zijn best om je een kusje te kunnen geven.
Robbie is nog een pup en verdient een nieuwe start. Hij zal vast enorm genieten van het leven in een huis, maar zal dat nog moeten leren. Net als elke andere pup moet hij nog vanalles leren, zoals alleen thuis zijn, zindelijk worden en wat wel en niet mag van het baasje.
Met uw aandacht en liefde en zijn lieve karakter zal hij zeker uitgroeien tot een leuk maatje. Wilt u het baasje worden van deze schat? Neem dan contact met ons op.

Meer info

Robbie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Robbie is nu in Nederland! Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Robbie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Robbie?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!