Rickie een leuke kruising

Rickie is een leuk reutje van zo'n 8 maanden oud. Deze mooie jongen lijkt best veel op een herder. Maar veel beter nog, hij is uniek, een leuke kruising met een mooie tekening op zijn koppie en hele lieve ogen.
Hij is samen met zijn broertjes Rex en Robbie op straat in het dorp Sisterea achtergelaten. Nu worden ze opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze zitten bij elkaar in een verblijf en dat is best gezellig; lekker tegen elkaar aan liggen en samen lummelen als ze daar zin in hebben. Ze hebben daar ook de ruimte in hun buitenverblijf om te spelen. Ze kunnen met elkaar dollen en stoeien of achter elkaar aan rennen. Rickie is vrolijk en speels. Hij is heel enthousiast als hij mensen ziet en zal iedereen blij begroeten. Hij vindt het zo fijn om een aaitje of een knuffel te krijgen, de schat.
Rickie is nog een pup en kent alleen het leven in het asiel. Hij zal vast enorm genieten van het leven in een huis, maar zal dat nog moeten leren. Net als elke andere pup moet hij nog vanalles leren, zoals alleen thuis zijn, zindelijk worden en wat wel en niet mag van het baasje.
Wie geeft Rickie een kans om te laten zien hoe slim, lief en leuk hij is? Binnenkort kan hij ook naar een huisje verhuizen en misschien mag hij wel naar jou toekomen. Heb je al een mandje voor hem klaar staan? Neem dan contact met ons op.

Meer info

Rickie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Rickie is nu in Nederland! Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Rickie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Rickie?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!