Rex met grote glimlach op zijn snoet

Rex is een leuk reutje van zo'n 8 maanden oud. Deze knappe verschijning lijkt best veel op een herder en heeft een mooie tekening op zijn koppie. Zo kan je goed zijn gezichtsuitdrukking zien. Kijk maar naar de foto's; hij is heel lief en heel blij. Rex loopt met een grote glimlach op zijn snoetje rond.
Hij is samen met zijn broertjes Rickie en Robbie op straat in het dorp Sisterea achtergelaten. Nu worden ze opgevangen en verzorgd in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze zitten bij elkaar in een verblijf en dat is best gezellig; lekker tegen elkaar aan liggen en samen lummelen als ze daar zin in hebben. Ze hebben daar ook de ruimte in hun buitenverblijf om te spelen. Ze kunnen met elkaar dollen en stoeien of achter elkaar aan rennen. Rex is een blij ei, hij is zo vrolijk. Hij is dol op de andere hondjes en hij vindt mensen ook heel leuk en zal iedereen blij en enthousiast begroeten.
Rex is nog een pup en kent alleen het leven in het asiel. Hij zal vast enorm genieten van het leven in een huis, maar zal dat nog moeten leren. Net als elke andere pup moet hij nog vanalles leren, zoals alleen thuis zijn, zindelijk worden en wat wel en niet mag van het baasje.
Met uw aandacht en liefde en zijn vrolijkheid zal hij zeker uitgroeien tot een leuke en gezellige hond. Wilt u voor deze lieverd zorgen? Neem dan contact met ons op.

Meer info

Rex is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Rex is nu in Nederland! Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Rex, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Rex?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!