Reilly lief snoetje

Wie is mooi, zacht en heeft het liefste snoetje van de hele wereld? Dat ben ik en ik ben Reilly. Ik ben een puppy van zo ongeveer 4 maandjes oud.
Ze hebben mij samen met mijn zusjes Reese en Rowan op straat gevonden. Dat was in Paleu, een dorpje in Roemenië. Gelukkig is dat vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea en daar zijn we toen naar toe gebracht. Ze zorgen daar voor ons en we krijgen brokjes en zo en de dierenarts gaf ons prikjes in onze billen en een sjip in onze nek. Zo weten ze altijd wie wie is en raken ze niet in de war.
We zitten met z’n allen buiten in een soort tuin, er zijn hokjes om in te schuilen en we kunnen hier rennen en spelen met elkaar. We doen tikkertje of verstoppertje of een ander spelletje, we vervelen ons niet hoor. Ik hou trouwens ook van slapen, dat doe ik ook veel.
Het is bijna zo ver.. ik mag mee op reis naar Nederland. Ik zoek lieve mensen die mij willen adopteren en opvoeden en van alles leren. Vaak ben ik heel braaf en soms een boefje, maar dat hoort gewoon bij mijn leeftijd. Dat mag toch als je een pup bent?

Baasje worden?

Reilly is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Reilly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Reilly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!