Nyssa is heel lief en zachtaardig

Nyssa is een prachtig hondje om te zien met een mooie black and tan vachttekening, met boven haar oogjes twee vlekjes als wenkbrauwtjes en grappige omgevouwen oortjes. Ze is een jonge hond, haar geschatte geboortedatum is juli 2021. Haar schofthoogte is ongeveer 50 cm. 

Nyssa heeft een lange weg afgelegd. Ze was in het begin heel verlegen, maar inmiddels wordt ze steeds vrijer, en zien we wat voor een heerlijk meisje in haar zit. Ze is ongelooflijk blij om ons te zien, en laat steeds meer van haar mooie karakter zien. Ze zal zeker wel tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe situatie maar met een beetje geduld komt dat zeker goed. Ze is heel lief en zal nooit boos of lelijk doen, en heeft een ongelooflijk lief en zachtaardig karakter. Ze kan ook echt met alle honden overweg, ze is gek met ze allemaal, jong en oud, klein en groot. Ze is met allemaal vriendjes, en begroet ze met kusjes! Ze is heel vrolijk, en een blij meisje, altijd blij om ons te zien. Haar ideale huisje heeft zeker een fijn hondenvriendje, waar ze lekker mee kan spelen, en van mag leren. 

Baasje worden?

Nyssa is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Nyssa dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nyssa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 04-07-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!