Micike van de M-puppies

Hoi ik ben Micike, ik ben een pup, een reutje van zo’n vier-en-een-halve maand. Ik heb een naam met de letter "M" en mijn broertjes en zusje ook, daarom zijn wij de M-puppies. Het is vast de letter van "mooi", want dat zijn we allemaal.
We waren samen met onze mam ergens in de bergen hier in Roemenië. Daar waren wij achtergelaten in the middle of nowhere, waar niemand woont, maar gelukkig zijn we toch ontdekt.
Een heel lief meisje heeft ons gevonden langs een bergweggetje. Mijn broertjes en zusjes en mam zijn allemaal naar het asiel van SOS Dogs gebracht. Maar omdat ik gewond was aan mijn pootje mocht ik met haar mee naar huis om daar te herstellen. Een geluk bij een ongeluk dus. Eerst was ik de zielepiet en toen de grootste bofkont. Met mijn pootje is nu alles weer goed en ik mag dus lekker bij Lilla thuis logeren.
Maar omdat we nu alle belangrijke prikjes gehad hebben, mogen we op reis, ik ook dus. Het is fijn hier bij Lilla, maar hier kan ik niet altijd blijven, dus ben ik op zoek naar mijn forever home. Binnenkort kom ik jullie kant op. Ik hoop dat er dan al baasjes op mij wachten, waar ik meteen mee naar huis mag.

Baasje worden?

Micike is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Micike, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Micike is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!