Masai grote lobbes

Hoi ik ben Masai, ik ben al best groot maar ik ben nog een pup want ik ben 6 of 7 maanden oud. Ik ben nou ongeveer 50 centimeter en ik ga nog groeien. Ik word dus een hele grote lobbes. Ik lijk wel een Mioritic kruising, je weet wel zo'n grote Roemeense herdershond.
Ik heb al een hele tijd in het asiel doorgebracht. Eerst zat ik in het asiel in Marghita en daarna in het asiel van SOS Dogs in Sisterea samen zusje Madou en mijn vriendinnetje Ioana zat ik daar buiten in een verblijf. In de hokken om ons heen zaten ook allemaal honden. Ik vond het daar best ok. Ik zit wel lekker in mijn velletje en neem de dingen zoals ze zijn.
Ik mocht pas mee op reis naar Nederland en ik ben nou in de opvang van SOS Dogs in Didam. Ik zit hier met nog allemaal leuke hondjes samen in de puppenwei. Ik kan lekker spelen met mijn soortgenootjes en met Ioana, want die is hier ook.
Als er mensen op bezoek komen, vind ik dat altijd leuk. Ik ga dan gezellig even naar ze toe. Ik begroet ze vrolijk en als ze lekker aaitjes voor mij hebben, dan wil ik die ook graag.
Ik ben een leuke speelse jongeman maar ik ben natuurlijk geen kant en klare hond. Ik zoek goede baasjes waar ik verder bij mag opgroeien en die mij vanalles kunnen leren.

Baasje worden?

Masai is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Masai, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Masai is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!