Marry vrolijke pup

Ikke, met mijn donkere oogjes en dropneusje, ben Marry. Ik ben een meisje van 5 maandjes en ik ben dus een pup. Ik ben een hele vrolijke woef en best een mooie. Ik weet alleen niet wat voor eentje ik er ben, ik ben geloof ik een kruising en geen merk. Ik weet ook niet hoe groot ik wor als ik later groot ben, maar ik heb een slank lijfje, dus ik wordt vast niet zwaar.
Ik was in het asiel in Salonta, dat is een stad in Roemenië. Op een dag kwamen de mensen van SOS Dogs daar kijken en toen zagen ze mij. Ik deed mijn best om op te vallen, ik stond te springen en te kwispelen. Het is me gelukt, ze vonden me lief en grappig en ik mocht met ze mee!
Nou ben ik dus in hun asiel, dat is in Sisterea. Op het filmpje kun je denk ik wel zien hoe blij ik ben. Ik ben dol op Eva en als ik haar aandacht wil, dan ga ik op mijn achterste pootjes staan. Dan ben ik namelijk groter en dan kan ik haar kusjes geven.
Ik ben een lieve en blije pup en ik wil heel graag baasjes voor mezelluf waar ik heel veel mee kan knuffelen. Ik moet nog wel even leren hoe het moet in huis en zo. Ik ben geen dom hondje hoor, alle pupjes moeten dat toch leren? Misschien mag ik wel naar de hondenschool samen met mijn baasje. Dat lijkt me echt heel leuk en gezellig!

Baasje worden?

Marry is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Marry, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marry is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!